logoschoonheidssalonlabonita
schoonheidssalon
schoonheidssalon

logoguinot

 

logoambos

 

Bij schoonheidssalon La Bonita kunt u uitsluitend contant betalen.

 

schoonheidssalon nootdorp

schoonheidssalon

Nieuws

Superhandige reisset!

De tijd van weekendjes weg breekt weer aan. En wat is dan handiger dan een kant-en-klare reisset die je zo in je weekendtas of reiskoffer stopt. Ook dit jaar heeft Guinot weer een reisset die je ook zo het vliegtuig mee in kunt nemen. De inhoud voldoet aan de internationale vliegregels.

Inhoud

Nu voor maar € 33,90!

reisset

Zonneproducten die je veilig laten bruinen

De lente is begonnen, de hunkering naar warmere temperaturen en zon neemt toe. Vakantieplannen worden gemaakt. De meeste mensen worden vrolijk van de zon. Helaas dat onze huid hier niet altijd even blij mee wordt. Tijd voor het juiste verzorgingsadvies en de beste zonneproducten voor uw huid.

Prachtig bruin en 100% veilig voor uw huid!

Bij aankoop van 2 zonneproducten de toilettas GRATIS

Bij aankoop van 3 zonneproducten de strandtas GRATIS

Bij aankoop van een zonneproduct een gommage facile 30 ml GRATIS

Op is op

 

Ontdek de nieuwe hydradermie dubbele ionisatie!

De exclusieve sterbehandeling hydradermie van Guinot hoorde al bij de absolute top. Dankzij een technische upgrade is de behandeling nu onovertroffen. Nieuwe electroden in het ionisatieapparaat zorgen voor een dubbele ionisatie van actieve werkstoffen. Er is een serumgel voor elk schoonheidsdoel: voeding, hydratatie, anti-rimpel, puurheid, kalmerend, oplichtend en anti-aging. En er zijn serumgels voor de ogen, hals en de buste. Het resultaat is duurzaam en direct een gladde en zachte huid en een hernieuwde glans.